Pozdravljeni in dobrodošli med našimi blog vsebinami!

Kako ste kaj, spoštovani starši? Kako se počutite? Kako se znajdete? Kaj vam povzroča največ preglavic? Kaj vas najbolj jezi? Kaj vas najbolj straši? Katere so tiste dileme, s katerimi se največ ukvarjate?

 

Zavedamo se, da je tako za vas, kot za mladostnika/mladostnico in seveda za celotno družino obdobje adolescence precej zahtevno razvojno obdobje, ki razburka družinsko dinamiko, zato smo za vas ustvarili podporno okolje, kjer se boste počutili razumljene in kjer boste seveda našli koristne namige za oblikovanje razumevajočega, vzajemnega in spodbudnega odnosa z vašim odraščajočim otrokom.

 

Radi bi vam čim bolj stali ob strani, zato bomo izredno veseli, če nam boste s svojimi vprašanji, predlogi in tudi komentarji namignili, katere vsebine vas zanimajo in o čem bi radi izvedeli več. 

Maja Zajc
skrben_oce
Kako krepiti odnos z mladostnikom: 10 napotkov za starše (2. del)
V tem prispevku vam predstavljam še nekaj dodatnih koristnih napotkov, ki vam bodo v pomoč pri krepitvi odnosa z vašim mladostnikom/-co. V prvem delu prispevka so bili že predstavljeni nekateri načini...
Otrok v stiski
Kako otroci in mladostniki doživljajo ločitev
S tem prispevkom bi rada osvetlila problematiko doživljanja ločitve skozi oči otrok in mladostnikov Čeprav se kot strokovnjakinja na področju zakonskih in družinskih odnosov pri svojem delu srčno zavzemam...